Scalda-HH-2018-web-25pr-17.jpg

Helden & Heroes.

portret.

'Mag het nog iets geler?

 

Elk jaar zijn we rond maart / april te vinden bij de gele muren van het Zepp in Middelburg voor de portret serie van de nieuwe lichting Helden en Heroes studenten van Scalda. In één dag fotograferen we zo’n 14 tot 18 nieuwe helden en ook heroes natuurlijk!

Ze vallen je misschien niet altijd op: toch zijn ze er. Helden en Heroes: studenten met een bijzonder verhaal. Een verhaal van moed, lef of uithoudingsvermogen, van ambitie of talent. Zelf vinden ze zich heel gewoon maar eigenlijk zijn ze heel bijzonder. Want je moet het maar doen: durven te gaan voor je passie, uitkomen voor wie je bent, laten zien dat je geeft om een ander. Dat vinden wij knap. Daarom zet Scalda deze Helden en Heroes eens goed in het zonnetje. Zij zijn een voorbeeld voor ons en we hopen dat ze ook een voorbeeld kunnen zijn voor jou.

In ieder college zitten ze: stille helden die ondanks tegenslag doorzetten om het uiterste uit zichzelf te halen. Studenten die hun kop boven het maaiveld durven uit te steken, maar daarbij zichzelf niet verliezen. Studenten met een verhaal van moed, lef, uithoudingsvermogen, of zorg voor anderen of hun omgeving.

Heroes laten zien wat vakmanschap inhoudt. Ze blinken uit in dat waarvoor ze worden opgeleid. Ze hebben prijzen gewonnen in vakwedstrijden zoals bijvoorbeeld Skills Heroes en hebben laten zien wat je kunt bereiken met passie, talent en doorzettingsvermogen.

Klant: Scalda

Zuidwesterstorm bij de Oosterscheldekering.
Scalda-HH-2018-web-25pr-09.jpg
Scalda-HH-2018-web-25pr-01.jpg
HH-2017.jpg