Fotograaf_Middelburg_Bidbook.jpg

Bidbook Middelburg

verhalen vertellen over de stad Middelburg.

'Zomaar rondjes rijden door Middelburg, zat er ff niet meer in!'

 

In opdracht van de gemeente Middelburg heeft Lievens Communicatie in samenwerking met ontwerper Anne van Riet en ondergetekende dit bidboek ontwikkeld. In de periode dat ik aan dit boek gewerkt heb, zat er altijd wel ergens een camera in tas om te kijken of ik nog een goed shot kon maken in de stad waar ik woon en veel werk.

‘Ondernemers in Middelburg hebben goud in handen’, is de eerste zin van het voorwoord door Wethouder Aalberts. ‘De historische setting en de bruisende activiteiten trekken veel mensen naar de stad.’ Om de stad ook in de toekomst aantrekkelijk te houden is het nodig om te laten zien wat Middelburg ondernemers te bieden heeft. In eerste instantie door verbinding te leggen met de huidige ondernemers van Middelburg zodat een brede basis ontstaat waarop nieuwe ondernemers kunnen bouwen.

De diverse gezichten van Middelburg als monumentenstad, toeristenstad, onderwijsstad, horecastad en kunst- en cultuurstad worden aan de hand van gekleurde thema’s belicht in dit bidbook. Zo is er een interview met onder andere Nina Kasfiki (eigenares van Dille en Kamille), Connie de Lange (eigenares van café-restaurant Vriendschap) en komen ook Henk Schoute (directeur van Theaterproductiehuis Zeelandia), Peter Sijnke (conservator Zeeuws Archief), Barbara Oomen (Dean University College Roosevelt) en Rob van der Valk (directeur van vier Van der Valk-hotels) aan het woord.

Client: Gemeente Middelburg
Bureau: Lievens communicatie & IDA

fotograaf Marcel Kentin heeft een reportage gemaakt tbv het bidbook van Middelburg Zeeland.
bidbook MIddelburg voorbeeld
Bidbook_Magazine-Middelburg-Zeeland.jpg
Reportage fotografie voor Bidbook Middelburg | Zeeland.
Bidbook Middelburg - Portret Barabara Oomen - UCR.jpg
Bolwerk Middelburg foto van landschap fotograaf Marcel Kentin
Portret van Conny de Lange voor Bidbook Middelburg
Strand-Zoutelande-Felixkade-V2.jpg
Bidboek-Middelburg-17mrt2016-pad.jpg
Middelburg-Brug.jpg