Badhuis-portretten0180.jpg
 

Marcel Kentin.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de professionele fotografie, zou je me bijna een doorgewinterde fotograaf kunnen noemen. Geschoold in het film tijdperk, met rolletjes en doka’s, u kent het nog wel, ben ik nu natuurlijk volledig digitaal aan het werk.

Na mijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, heb ik 4 jaar gewerkt als freelance assistent-fotograaf in Nederland en in het buitenland. In 2004 ben ik gestart als zelfstandig fotograaf en fulltime aan het werk als fotograaf, schietend voor reclamebureaus, ontwerpbureaus en de overheid.

Geïnteresseerd in mijn portfolio map? (Yep, die heb ik nog!) Graag kom ik bij u langs om te laten zien wat ik voor u kan betekenen.

Ik werk voor: Albert Heijn Tivall, ANP, Arcadis, Atelier Rijksbouwmeester, Bacardi, Bronovo Hospital, Bouwinvest, Delta, De Goudse Verzekeringen, DOW Chemical, Ebbinge & Company, Filmhuis Den Haag, Hollandse Hoogte, HZ University of Applied Sciences, Lidl, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, NAI, PostNL, Prinse Dingemanse, Restaurant Het Badpaviljoen, Rijksgebouwendienst, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Scalda, Zeeland Seaports, ZLM ... and many more.